Tavşanlı'ya Yeni Ortaokul - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'ya Yeni Ortaokul

Tavşanlı\'ya Yeni Ortaokul

Tavşanlı Özel Eğitim Hizmetleri tarafından ilçeye yeni bir okul kazandırılıyor.

01.07.2014 12:59

Tavşanlı Özel Eğitim Hizmetleri tarafından ilçeye yeni bir okul kazandırılıyor. Hanımçeşme Mahallesi'nde temeli törene atılan ortaokul, 13 derslik, 5 laboratuvar ile toplantı ve spor salonlarından oluşacak. Okulun isminin ise Gülbahçesi Ortaokulu olması planlanıyor.

Tavşanlı Özel Eğitim Hizmetleri ilkokulun ardından şimdi de ortaokul için kolları sıvadı. Hanımçeşme Mahallesi'nde 3 bin metrekare alana kurulacak olan okul inşaatı için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Gülbahçesi İlkokulu Müdür Yardımcısı Fatih Uslu, yaptığı açıklamada, "Tavşanlı Özel Eğitim Hizmetleri A.Ş. olarak, 2010 yılında başladığımız okulculuk hizmetine yeni bir grup kazandırmanın sevinci içerisindeyiz. Gülbahçesi Okulu olarak başladığımız eğitim hayatımıza inşallah önümüzde ki eğitim öğretim döneminden itibaren Gülbahçesi Ortaokulu olarak da hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada 800 metrekare kapalı alan, toplamda 3 bin metrekare alana kurulacak olan okulumuz 13 derslik, 5 laboratuar, 1 toplantı salonu ve spor salonundan oluşuyor. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim döneminden itibaren aynen Gülbahçesi İlkokulunda olduğu gibi farklı bir eğitim modelimizle; çocuklarımızı hem maddi, hem manevi olarak yetiştirip, vatanımıza milletlimize hayırlı neferler, helal ile haramı bilen neferler yetiştirme gayreti içerisinde olacağız. Bugün de buranın temeli atıldı. İnşallah inşaatımız 8 ile 10 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandıktan sonra eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacak. Biz Tavşanlı'mıza hizmet etme gururu içerisinde, mütevazi ve iddialı bir şekilde orta okul alanında hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

İnşaatın hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Fatih Uslu, "Tavşanlımızda özellikle hayır sever iş adamlarımız olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Okulumuz 2015-2016 eğitim öğretim hayatına hazır olacak. Önümüzde ki Nisan-Mayıs ayında indirim sınavlarımız yapılacak" ifadelerini kullandı.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'ya Yeni Ortaokul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement