TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Konya Basınına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Konya Basınına Ziyaret

TBB Başkanı Feyzioğlu\'ndan Konya Basınına Ziyaret

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya Basın Konseyini ziyaret etti.
Bir panele katılmak üzere Konya'ya gelen TBB Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu, Gazeteciler Cemiyetini ve Basın Konseyini...

23.11.2013 14:29

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya Basın Konseyini ziyaret etti.

Bir panele katılmak üzere Konya'ya gelen TBB Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu, Gazeteciler Cemiyetini ve Basın Konseyini ziyaret etti. Konya Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde konuşan Cemiyet Başkanı Adem Alemdar, Konya basınının Türkiye'de etkin ve saygın oluşundan bahsetti. Alemdar, "300'ün üzerinde üyemiz var. Konya'da günlük yayımlanan 15 gazetemiz, 5 televizyonumuz, 16 radyomuz ve çok sayıda da dergi var. Konya basını cıvıl cıvıl, çok renkli ve Anadolu'nun pek çok yerine göre kalitesiyle, etkisiyle ve satışıyla İstanbul medyasına oldukça yakın durumda. Önümüzdeki süreçte bir oda gibi meslek örgütü haline gelmek istiyoruz. Bu alanda çalışmalarımız var. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi. TBB Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu da, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin meslekte ne kadar önemli bir yer tuttuğunu bildiklerini dile getirdi. Konuşmaların ardından Alemdar, Feyzioğlu'na gazeteci yeleği, Feyzioğlu da Alemdar'a TBB'nin adının bulunduğu bir tabak hediye etti.

TBB Başkanı Feyzioğlu daha sonra Konya Basın Konseyi'ni ziyaret etti. Feyzioğlu'nu Basın Konseyi Başkan Yardımcısı Sabri Altun karşıladı. Feyzioğlu, Barolar Birliği olarak Anadolu Basını'nın her türlü sorununun demokrasi sorunu olduğu düşüncesinde olduklarını kaydederek, "Sloganımız demokrasi için avukat. Basın olmazsa demokrasi olmaz, doğal olarak bu denklem biz avukatlarla basın emekçilerini yan yana getiriyor" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Feyzioğlu, Altun'a TBB'nin adının olduğu tabak hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Konya Basınına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement