Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi'nde Yaşlılara Saygı Haftası Sergi ve Konseri - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi'nde Yaşlılara Saygı Haftası Sergi ve Konseri

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi\'nde Yaşlılara Saygı Haftası Sergi ve Konseri

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında sergi ve konser düzenleyecek. Merkezde yaşayan vatandaşların eserlerinden oluşan sergi 21-24 Mart tarihleri arasında gezilebilecek. Ayrıca, merkezde yaşayan koronun vereceği konser 22 Mart'ta gerçekleştirilecek.

15.03.2024 12:49  Güncelleme: 12:50

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinleri, Yaşlılara Saygı Haftası'nı sergi ve konser ile kutlayacak.Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi deneyimli vatandaşlar için sıcak bir yuva olmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlenecek sergiye ve konsere ev sahipliği yapacak.

Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinlerinin eserlerinden oluşan sergi, 21 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Atila Özer Karikatürlü Ev'de açılacak. Sergi, 21-24 Mart 2024 tarihleri arasında gezilebilecek.

Merkezde yaşamını sürdüren vatandaşlardan oluşan koronun vereceği konser ise yine merkezde, 22 Mart Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi'nde Yaşlılara Saygı Haftası Sergi ve Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement