Tepebaşı Belediyesi'nin Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Dinleyici Karşısına Çıktı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi'nin Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Dinleyici Karşısına Çıktı

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, Simay Pala’nın şefliğinde ve Cihan Okan’ın solistliğinde dinleyici karşısına çıktı.

20.11.2022 13:52  Güncelleme: 17:15

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, Simay Pala'nın şefliğinde ve Cihan Okan'ın solistliğinde dinleyici karşısına çıktı.

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde  düzenlenen konseri, Belediye Başkanı Ahmet Ataç da eşi Sena Ataç ve kızı Zeynep ile birlikte izledi. 7 ile 17 yaş arası tüm çocukların herhangi bir ücret ödemeden ve yetenek sınavından geçmeden, akranları ile birlikte müzik yapabildiği orkestranın performansı, müzikseverlerden beğeni topladı.

Konserin ardından sahneye çıkarak çocukları, velileri ve eğitmenleri tebrik eden Başkan Ataç, şunları söyledi:

"Hepinizi kutluyorum. Sizler, müziksever anne ve babalarsınız. Siz veliler çocuklarınıza müsaade etmeseniz biz bu muhteşem akşamı yaşayamazdık. Fazıl Say ile çaldıklarında yine sahneye çıkıp kendisine teşekkür etmiştim. Say da 'Esas ben sizlere teşekkür ederim' demişti. Bu sizin eseriniz sevgili anne, babalar. Bu kolay kolay olacak bir iş değil. Türkiye'de de eşi yok zaten. Bundan sonra da çok güzel konserler yapacağız,

Cumhuriyetimizin 100. yılı yaklaşıyor. Cumhuriyetimizin bizlere verdiği nimetlerden dolayı 100. yıla çok güzel hazırlanmamız lazım. O güzel adam, Atatürk, burada bizlere bakıyor. Ben de bu güzel yavrularımızı gösteriyorum. Çok başarılılar fakat bu çocuklarımızın hepsi müzisyen olmayacak tabii. Öğretmen, mimar, milletvekili, belediye başkanı olacaklar ama dünyaya kalpleri ile bakacaklar. Hepimize örnek olacaklar. Bu akşam göğsümüzü kabarttınız. Konuk solistimiz Cihan Okan'a da çok teşekkür ediyorum. Bu akşam çok güzel bir repertuvar ile bizlerle oldun, Anadolu ezgilerini keyifle dinledik. Şefimiz Simay Pala'ya, Koordinatörümüz Kaan Kıran'a ve eğitmen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum."

Tepebaşı Belediyesi\'nin Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Dinleyici Karşısına Çıktı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi'nin Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Dinleyici Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement