TFF ve MASKF'den, Malzeme Yardımı - Son Dakika
Yerel

TFF ve MASKF'den, Malzeme Yardımı

TFF ve MASKF\'den, Malzeme Yardımı

TFF Malatya Bölge Müdürlüğü ile MASKF tarafından Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokuluna malzeme yardımında bulunuldu.

06.03.2013 12:48  Güncelleme: 12:58

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğü ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokuluna malzeme yardımında bulunuldu.

Malzemesi yardımı esnasında Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sema Özdemir'e Futsal Antrenörlüğü Gelişim Semineri'ne ktılmasından dolayı TFF'den gönderilen sertifikası TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi tarafından takdim edildi.

Burada konuşan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, "Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokulu'nda olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ayrıca Sema Özdemir hocamızın sertifikasını da verdik. Önceden Malatya amatörüne şimdide okul sporlarına hizmet ediyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde ilimizde yapılan Futsal Antrenörlüğü Gelişim Seminerine katıldı. Semineri de büyük bir başarıyla tamamladı ve kendisine sertifikasını takdim ettik" dedi.

Yeşiltepe Ahmet Patlak Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sema Özdemir ise, okullarına verdikleri katkıdan dolayı TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir'e teşekkür etti.

Özdemir, Yeşiltepe Ahmet Patlak Ortaokulu olarak okullar arasındaki müsabakalarda birçok başarı yakaladıklarını ifade ederek, "Bu sene futsalda yeni bir oluşum içerisine girdik. Hentbol'u bir kenara bırakmadan, futsala giriş yaptık. Antrenörlük seminerinde kazandığımız bilgilerle futsal takımı oluşturduk. İyi bir takım kurduk. Önümüzdeki senelerde daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeşiltepe Ahmet Patlak Ortaokulu Müdürü Selami Gür de, okullarının öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla iyi yerlere geleceğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TFF ve MASKF'den, Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement