Tkdk'dan Arıcılık Projelerine Destek - Son Dakika
Yerel

Tkdk'dan Arıcılık Projelerine Destek

Tkdk\'dan Arıcılık Projelerine Destek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ardahan İl Koordinatörlüğü'nce düzenlenen toplantıda Ardahan Arıcılar birliği üyeleri bir araya geldi.

16.03.2013 10:58

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ardahan İl Koordinatörlüğü'nce düzenlenen toplantıda Ardahan Arıcılar birliği üyeleri bir araya geldi.

Dursun Akçam Kültür Evi'nde gerçekleşen Toplantı'da, Ardahan Arıcılar Birliği üyelerine Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD Kırsal Kalkınma programı kapsamında; Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi faaliyetlerinden biri olan Arıcılık işletmelerinin geliştirilmesi, yenilenmesi ve yeni işletmelerin kurulmasına yönelik proje hazırlığında olan yatımcıların, proje hazırlama konusunda bilgilendirilme yapıldı.

Birliğe kayıtlı üyelerin proje hazırlama noktasında yaşadığı zorlukların aşılması, bilgi eksikliğinin giderilmesi adına TKDK Ardahan İl Koordinatörü Levent Demirel ve proje başvuru ve Yönetim Birimi Uzmanlarından oluşan ekip muhtemel başvuru sahiplerine, başvuru şartları, proje hazırlanırken dikkat etmeleri gereken hususlar, işletmelerin sağlaması gereken koşullar, proje kapsamında Kurumun temin edilmesini istediği resmi belgeler ve taahhütnameler, yatırımda uyulması gereken minimum kriterler hakkında detaylı bilgi verildi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tkdk'dan Arıcılık Projelerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement