Tokatlılar Antındağ'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Tokatlılar Antındağ'a Çıkarma Yaptı

Tokatlılar Antındağ\'a Çıkarma Yaptı

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Pazar Belediye Başkanı Adnan Özmen, Zile Ticaret Odası üyeleri ve beraberlerindeki heyet Altındağ'ı...

14.11.2012 13:24

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Pazar Belediye Başkanı Adnan Özmen, Zile Ticaret Odası üyeleri ve beraberlerindeki heyet Altındağ'ı ziyaret etti.

Altındağ Belediye Başkan Yardımcıları Gökalp Yılmaz ve Saim Parlak tarafından karşılanan Tokat heyeti, Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve Hamamönü'nü gezdikten sonra, Gökalp Yılmaz tarafından gerçekleştirilen sunumda Altındağ Belediyesi hakkında bilgi aldılar.

Programa müze ziyareti ile başlayan heyet, Ulucanlar Cezaevi'nde ziyaretçilerin gezi rotasını takip ederek Hilton koğuşunu, zindan ve tecrit odalarını, mahkumların kişisel eşyalarının sergilendiği koğuşları tek tek gezdi. Başkan Yardımcıları Yılmaz ve Parlak'ın bilgi verdiği Tokat heyeti, gördükleri karşısında çok etkilendiklerini belirttiler.

Hamamönü'nün tüm sokaklarını gezen, Sanat Sokağı, Açık Hava Sineması, Taceddin Cami ve Dergahı'nı da ilgiyle ziyaret eden Vali Taşkesen ve beraberindeki heyet, restorasyon çalışmalarını çok beğendiklerini, yapılan çalışmaların tarihi yeniden canlandırmanın yanı sıra bölge yaşamını da yeniden canlandırdığını belirterek, Altındağ Belediyesi'ni tebrik ettiler.

Gezinin ardından Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Gökalp Yılmaz, ilçe ve belediye hakkında bilgiler veren kısa bir sunum yaptı. Sunumunda Altındağ Belediyesi'nin mali yapılanması hakkında bilgi veren ve gerçekleştirilen projelere değinen Yılmaz; Hamamönü, Ulucanlar Cezaevi ve Hamamarkası restorasyon çalışmalarında izlenen yol hakkında da bilgiler verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokatlılar Antındağ'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement