TPAO Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

TPAO Voleybol Turnuvası Sona Erdi

TPAO Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Batman Bölge Müdürlüğünce düzenlenen üniteler arası voleybol turnuvası Bon-İgçk ile Üretim Müdürlüğü arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

12.12.2013 11:14

TPAO'nun 59. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Batman Bölge Müdürlüğünce düzenlenen üniteler arası voleybol turnuvası Bon-İgçk ile Üretim Müdürlüğü arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

Karşılaşmayı TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın ve Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Köse ile birlikte ünite müdürleri ve sporseverler takip etti. Oldukça çekişmeli geçen maçı 3-0 Bon-İgçk mühendisliği kazandı. Maçın ardından yapılan ödül töreninde şampiyonluk kupasını TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Bon Baş Mühendisi Adnan Yürük'e verdi. İkincilik kupasını TPAO Batman Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Köse, Üretim Mühendisi Ali İhsan Soyvural'a takdim etti. Üçüncü olan Sondaj Müdürlüğüne ise ödülünü İkmal Baş Mühendisi Mehmet Ekmen, takım kaptanı Veysel Demir'e takdim etti. En centilmen takım Muhasebe olurken, ödülünü Destek Hizmetleri Müdürü Acir Demirkıran'ın elinden aldı. TPAO Destek Hizmetleri Müdürü Acir Demirkıran, "18 Kasımda başlayan ve 20 gün boyunca aralıksız olarak süren toplamda 40 maç sonunda finali muhteşem yaptık. Final maçı gerçekten izlenmeye değerdi. Her iki ekipte setlerin sonuna kadar canla başla mücadele ettiler. Setler birer sayı fark ile bitmesi turnuvanın kalitesini ortaya koymuştur. Turnuvada bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan Bölge Müdürümüz Gökhan Akın bey başta olmak üzere, katılan tüm takımlara, oyunculara, müsabakaları yöneten hakemlerimize, spor işleri servisimize ve sporseverlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TPAO Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement