Trafik Eğitim Okulu'nda İkinci Dönem Eğitimleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Trafik Eğitim Okulu'nda İkinci Dönem Eğitimleri Başladı

Trafik Eğitim Okulu\'nda İkinci Dönem Eğitimleri Başladı

Gebze Belediyesi’nin önemli eğitim hizmetleri arasında gelen Trafik Eğitim Okulu’nda ikinci dönem eğitimler başladı.

19.02.2014 15:39

Gebze Belediyesi'nin önemli eğitim hizmetleri arasında gelen Trafik Eğitim Okulu'nda ikinci dönem eğitimler başladı.

Arapçeşme Mahallesi'nde bulunan Trafik Eğitim Okulunu ziyaret eden Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'a ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, belediye başkan yardımcıları Orhan Sipahioğlu, Ahmet Kisbet, Nilay Ayran ve belediye birim müdürleri eşlik etti. İlçede bulunan ilköğretim okullardaki 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik teorik ve pratik trafik eğitimlerinin verildiği Trafik Eğitim Okulu'nda incelemelerde bulunan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve beraberindeki heyetle birlikte öğrencilerle birlikte derse katıldı.

Trafik kurallarının ve trafikte doğru-yanlış hareketlerin anlatıldığı dersi bir süre öğrencilerle birlikte dinleyen Kaymakam Mehmet Arslan çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlere bu imkanı sunan başta belediye başkanımızı ve ekibini kutlarım. Günün önemli bir kısmını geçirdiğimiz trafikte, kazalardan uzak durmak için kuralları doğru şekilde öğrenmeniz gerekir. Burada sizlere verilen bilgileri iyice öğrenin. Trafikte kurallara uygun hareket etmenin ne kadar doğru bir davranış olduğunu; burada öğrendiğiniz bilgiler ışığında arkadaşlarınızla ve çevrenizle de paylaşın" dedi.

Gebze Belediyesi Trafik Eğitim Okulu hakkında bilgi veren ve değerlendirmelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Trafik kazalarını en az indirmenin başlıca yolu bilinçlenmek, trafik kurallarını doğru şekilde öğrenmek, öğretmekten geçiyor. Trafik eğitiminin çocuklarımıza yolun başındayken verilmesi amacıyla kurulan okulumuzda ilçe milli eğitim camiamızla işbirliği içersinde çalışmalarımız sürüyor. İlköğretim düzeyinde öğrenim gören evlatlarımızın trafik canavarına karşı bilinçlenmesi amacıyla verilen teorik ve pratik eğitimler kapsamında 2009-2014 1. dönemi dahilinde 27 bin 500 öğrencimiz okulumuzu ziyaret etti. Daha bilinçli bir nesil için okulumuzda çalışmalarımız ve eğitimlerimiz sürecek" dedi - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trafik Eğitim Okulu'nda İkinci Dönem Eğitimleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement