Trafik Polisleri Sürücülere Bayram Şekeri Dağıtıp Dikkatli Olmaları Konusunda Uyardı - Son Dakika
Yerel

Trafik Polisleri Sürücülere Bayram Şekeri Dağıtıp Dikkatli Olmaları Konusunda Uyardı

Trafik Polisleri Sürücülere Bayram Şekeri Dağıtıp Dikkatli Olmaları Konusunda Uyardı

Yavuzeli’nde İlçe Emniyet Amirliği trafik ekipleri, özellikle şehirlerarası karayolu üzerinde bayram öncesi uygulamaları arttırarak sürücüleri uyarıyor.

23.09.2015 18:04

Yavuzeli'nde İlçe Emniyet Amirliği trafik ekipleri, özellikle şehirlerarası karayolu üzerinde bayram öncesi uygulamaları arttırarak sürücüleri uyarıyor.

Trafik polisleri, sürücüleri güvenli yolculuk yapmaları konusunda uyardıktan sonra kolonya ve şeker ikram etti. Yavuzeli İlçe Emniyet Amirliği trafik ekipleri, ilçe girişi ve çıkışları ile Gaziantep - Adıyaman karayolu üzerinde bayram öncesi yoğunlaşan trafik nedeniyle kontrol sürelerini ve noktalarını arttırdı. Trafik polisleri, özellikle şehirlerarası yollarda araçları durdurarak, sürücüleri trafik kurallarına uyma ve hız ihlali yapmamaları konusunda uyardı. Sürücülerin evraklarını da inceleyen polisler, bayram şekeri ve kolonya ikram etti. İlçe Trafik Düzenleme ve Denetleme Büro Amirliği'nde görevli trafik polisi Bayram Sağlam, denetimler sırasında sürücüler ile yaptığı konuşmada kontrollerin sık sık devam edeceğini, bayramın özelliği dolayısıyla trafik yoğunluğunun artması ile kontrollerini daha da sıklaştırdıklarını söyledi. Hem seyir halinde hem de sabit kontrollerle sorumlu oldukları güzergah olan Gaziantep ve Adıyaman karayollarında aralıksız devam ettirdiklerini belirten Sağlam, sürücülere bayram şekeri ikram etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trafik Polisleri Sürücülere Bayram Şekeri Dağıtıp Dikkatli Olmaları Konusunda Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement