Tüfenkçi: "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır" - Son Dakika
Yerel

Tüfenkçi: "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır"

Tüfenkçi: "Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır"

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Hedefimiz, daha gelişmiş bir Malatya ve daha güçlü bir Türkiye. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

08.01.2014 12:05

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Hedefimiz, daha gelişmiş bir Malatya ve daha güçlü bir Türkiye. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Aksaç Otel'de kahvaltılı basın toplantısı yaparak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan ve 2013 yılı değerlendirmesi yapan AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkçi, AK Parti iktidarının yaptığı; ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal hizmetlere kadar birçok hizmetleri anlattı.

Malatya genelinde ise tünellerden, karayoluna, barajlardan yatırımlara kadar birçok hizmete temas eden Tüfenkçi, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

17 Aralık operasyonuna da temas eden Tüfenkçi, "Yolsuzluk sosuyla süslenen 17 Aralık operasyonunda, yargı ile siyasete dizayn verilmek istenmiştir. Sayın Başbakanımız alaşağı edilmek istenmiştir. Ancak millet Başbakanımızı ve istikrarı sahiplenmiştir" şeklinde konuştu.

30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimde AK Parti'den ilçe belediye başkan aday adayları için yapılan anketlerin yönlendirme yapıldığı iddialarını da cevaplayan Tüfenkçi, "Ortada bilgi kirliliği ve yanlış iddialar var. Sadece AK Parti Genel Merkezi anket yaptırmıyor, aday adayları ve muhalefet de anket yaptırıyor. Şahısların yaptırdığı anketi zaten Genel Merkezimiz kabul etmez" diyerek, AK Parti'den ilçe belediye başkan adaylarının Başbakan'ın yurt dışı gezisinden dönmesinden sonra yapılacak toplantı ile açıklanmasının beklendiğini ifade etti.

Malatya'nın büyükşehir belediye başkan adayının şu anki Belediye Başkanı Ahmet Çakır olduğunu söyleyen Tüfenkçi, "Ancak, partimizin büyük şehir belediye başkan adayının değiştirebileceğine ilişkin muhalefet tarafından ortalık bulandırılmak isteniyor. Söylentilere ve iddialara kimse kulak vermesin" dedi.

"Büyük şehre en hazır partiyiz" diyen Bülent Tüfenkçi, muhalefetin büyükşehir konusunda yaptığı yaygaradan sonra şimdi de büyük şehir adaylarına oy istediklerini, bunun da samimi olmadıklarını gösterdiklerini dile getirdi. Tüfenkçi, Malatya'nın büyükşehir olmasında hizmetlerin katlanarak artacağını vurguladı.

Saadet Partisi'nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak eski Belediye Başkanı Münir Erkal'ın gösterilmesi ve cemaat oylarının buraya kayacağı şeklindeki iddiaları da değerlendiren Tüfenkçi, "Halkımız AK Parti'nin yaptığı hizmetleri açık açık görüyor. Bu nedenle, bu kardeşlerimizin hizmete oy vereceklerini ümit ediyoruz" diye konuştu.

Toplantıya; AK Parti Merkez İlçe Yeşilyurt Başkanı Bayram Taşkın, Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Osman Güder, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları da katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüfenkçi: 'Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement