Tümsiad, Başkan Karalar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tümsiad, Başkan Karalar'ı Ziyaret Etti

Tümsiad, Başkan Karalar\'ı Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Yönetimi, yeni seçilen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

22.05.2014 10:35

Tüm Sanayici ve İş Adamları derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Yönetimi, yeni seçilen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette TÜMSİAD Şube Başkanı Deniz Köse başta olmak üzere Başkan Yardımcıları M. Hakan Can ve Recep Ertaş, Zeydan Karalar'a 'Hayırlı olsun ve başarı' dileklerinde bulundular.

Şube Başkanı Deniz Köse, TÜMSİAD'ın Adana'da faaliyet gösteren en aktif bir Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olarak kentin menfaatleri doğrultusunda her zaman yerel yönetimin destekçileri olduklarını belirterek Karalar'a yeni dönem için başarı diledi.

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar'da TÜMSİAD'ın Adana'nın en etkin bir STK'sı olduğunu söyledi. Karalar, "Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içerisinde, karşılıklı saygı sevgi ve hoşgörü çerçevesinde Adana için çalışıp hizmet üreteceklerini ifade etti. Karalar, "Bundan sonra da içinde yaşadığımız bu şehir için hep birlikte el birliği ve güç birliği içerisinde daha da çok çalışacağız. Daha fazla gayret ve çaba sarf edeceğiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümsiad, Başkan Karalar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement