Tzob Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli Kütahya'da - Son Dakika
Yerel

Tzob Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli Kütahya'da

Tzob Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli Kütahya\'da

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu üyesi Nejat Gamzeli, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya'ya geldi.

19.06.2014 14:53

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu üyesi Nejat Gamzeli, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya'ya geldi.

Gamzeli, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş ile Yönetim Kurulu üyeleri ile 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında seçimi kazanarak, Simav ilçesi Naşa Belde Belediye Başkanı olan ve aynı zamanda Simav İlçesi Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner ve Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Vali Şerif Yılmaz, 11-17 Haziran tarihleri arasında "Toprak Haftası ve Toprak Bayramı' olarak kutlanması nedeniyle, tüm çiftçilerin Toprak Bayramını kutladı. Vali Yılmaz, Toprak Bayramı etkinlikleri kapsamında, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kütahya Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği'nin 20 Haziran 2014 Cuma günü İl Özel İdaresi toplantı salonunda ortaklaşa düzenleyeceği 'Tarım Arazilerinin Korunması Paneli'nin başarılı geçmesini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tzob Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli Kütahya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement