Vali Ali Fidan Kalıcı İş Yerlerine El Attı - Son Dakika
Yerel

Vali Ali Fidan Kalıcı İş Yerlerine El Attı

Vali Ali Fidan Kalıcı İş Yerlerine El Attı

Düzce’de deprem sonrası yapılan ve atıl durumda olan kalıcı işyerleri için ikinci adım atıldı.

30.09.2015 10:28

Düzce'de deprem sonrası yapılan ve atıl durumda olan kalıcı işyerleri için ikinci adım atıldı. Vali Fidan İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan ile birlikte 3. bölgedeki işyerlerini ziyaret etti, buradaki işyerlerinin devlet hastanesi hizmete girince semt polikliniği yapılacağını bildirdi.

Geçtiğimiz hafta Düzce Milletvekillerinin Ankara'da yaptığı görüşmelerin ardından Düzce'nin kanayan yarası haline gelen kalıcı işyerlerinin yurt olacağı müjdesinin ardından, işyerlerinin kurtarılması yönünde bir müjde de bugün Vali Ali Fidan'dan geldi. Vali Ali Fidan, İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve genel sekreter yardımcısı Necmettin çalışkan ile birlikte 3. bölgedeki kalıcı işyerlerini inceledi. Tozan ve Çalışkan'dan işyerlerinin durumu hakkında bilgi alan Vali Fidan, yıllardır çözülemeyen işyerleri için artık harekete geçildiğini söyledi bir de kalıcı konutlar halkı için müjde verdi.

Vali Fidan, "Kalıcı işyerleri Düzce'mizin sorunlarından biri. Daha ben Düzce'ye atanmadan Ankara'dayken, mesajlar mailler gelmeye başladı. Birinci problemimiz buraları Düzce'ye nasıl kazandırırız. Görüyorsunuz metruk üzücü bir hali var. Kronik hale gelmiş. Zaten Düzce'de hastanemiz faaliyete geçtiğinde kalıcı konutlarda bir semt polikliniği düşüncemiz vardı. Burada yine uzman doktorlarımız vatandaşların temel ihtiyaçlarını görmüş olacak. Diğer bölümler için de bir takım girişimlerimiz var. Yurt düşüncemiz var. Öğrenciler için yurt sorunumuz var. Milletvekillerimizin de Ankara'da girişimlerimiz oldu. Burada semt polikliniği, diğer yerlerde yurt yapmayı düşünüyoruz. Bunları bir yönüyle Düzce'ye kazandırmak ve metruk halden kurtarmak, kötü niyetlilerin kullanacağı alanlar olmaktan çıkartmak, yani çok yönlü bir çalışma amaçlıyoruz. Semt polikliniği planımızı hastanemiz faaliyete geçtiğinde gerçekleştireceğiz. Hastane ile eş zamanlı başlayacak" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ali Fidan Kalıcı İş Yerlerine El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement