Sivas Valisi Barut, İlçelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Sivas Valisi Barut, İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Barut, İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Sivas Valisi Alim Barut, Doğanşar ile Hafik ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

23.06.2014 11:05  Güncelleme: 11:07

Sivas Valisi Alim Barut, Doğanşar ile Hafik ilçelerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisine Vali Barut'un yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Turan Çalışkan, ilçe il genel meclis üyeleri ile ilçe protokolü katıldı.

İlk olarak Doğanşar ilçesinde Kaymakam Hakan Kafkas'ı ziyaret eden Vali Barut ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman'ı ziyaret etti. İlçeyi gezen heyet İl Özel İdaresi yaptırılan ek 12 derslikli ilköğretim okulu inşaat çalışmalarını yerinde gördü. İlçenin tabii güzelliklerinden Dipsiz Gölü'de inceleyen Vali Barut, Genel Sekreteri Ayhan ve beraberindekiler, daha sonra Hafik Gölüne geçti. Göl ziyaretinin ardından iş adamı Nurettin Koçak tarafından yaptırılan ve inşaat çalışmaları devam eden öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulunan Barut ve beraberindekiler daha sonra kaymakamlık binasına geçerek, Kaymakam Abdullah Özadalı'dan ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı. Barut ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Mitat İlhan'ı da ziyaret ederek ilçe temaslarını tamamladı.

İlçe ziyaretlerinin ardından İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmaları yerinde gören Vali Alim Barut, Hafik'e bağlı Üzeyir ve Karlı Köyleri grup yollarında devam eden 8 km'lik asfalt çalışmalarını inceledi.

İl Özel İdaresi ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin pek çok bölgede yol çalışması gerçekleştirdiğini dile getiren Vali Alim Barut, "Hafik İlçemize bağlı Üzeyir ve Karlı Köyleri grup yollarında 8 km asfalt çalışması yapılıyor. Geçen yıl alt yapısı hazırlanan yollarımızın, bu yılda satıh asfalt kaplamasını yaparak yollarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İl Özel İdaremiz, kaliteli yol ağını güçlendirmek için planlı ve programlı çalışmaktadır. Devletimizin bize vermiş olduğu imkanları en üst seviyede kullanarak yatırımları gerçekleştiriyoruz. Hava şartları mümkün olduğu anda çalışmalarımıza başlıyoruz. Yaptığımız işlerin masa başında planlamasını, programını ve finansmanını yapıyoruz. Bizler karargahta çalışıyoruz. Asfaltı döken, mıcırı taşıyan arkadaşlarımız asıl işleri yapıyorlar. Bu işlerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yolumuzda vatandaşlarımızın kazasız belasız gitmesini diliyor ve yolumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum." Dedi.

Gezi ve incelemenin ardından Vali Barut ve Genel Sekreter Ayhan, çalışmaları gerçekleştiren işçilerle sohbet etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Valisi Barut, İlçelerde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement