Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdi

Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdi Aizanoi Antik Kenti'nin doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini keşfetmeyi kolaylaştıracak elektrikli araçları inceleyen Kütahya Valisi Ali Çelik, direksiyona geçerek beraberindeki heyete antik kenti gezdirdi.

27.04.2023 20:45

Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdi

KÜTAHYA - Aizanoi Antik Kenti'nin doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini keşfetmeyi kolaylaştıracak elektrikli araçları inceleyen Kütahya Valisi Ali Çelik, direksiyona geçerek beraberindeki heyete antik kenti gezdirdi. Vali Çelik, restorasyonu tamamlanan konaklarda da incelemelerde bulundu.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde bulunan, dünyanın ilk borsası, en iyi korunmuş Zeus Tapınağı ve benzeri olmayan tiyatro-stadyum kompleksine ev sahipliği yapan Aizanoi Antik Kenti'nin tarihi ve kültürel zenginlikleri Kütahya Valisi Ali Çelik'in önderliğinde ilgili kurum ve kuruluşların destekleriyle turizm için fırsata dönüştürülüyor.

Aizanoi Antik Kenti'nin korunarak geleceğe aktarılması ve turizmde adını duyurması için hayata geçirilen projeleri ve antik kentteki son gelişmeleri yerinde görmek için Çavdarhisar'a giden Vali Ali Çelik incelemelerine restorasyonu tamamlanan tarihi Roma köprüsüyle başladı.

Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti\'ni gezdirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement