
Van Valisi Özdemir Çakacak, Ordu'da düzenlenen İşitme Engelli İlköğretim Okulları Arası Halk Oyunları Türkiye Finali'nde ikinci olan Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu folklor ekibi ile yöneticilerini kabul etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer Aktuğ, Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Güleşçe, Okul Müdür Yardımcısı Fikri Akman ve eğitmen Zülküf Öztunç ve beraberinde bulunan folklor ekibini kabul eden Vali Özdemir Çakacak, öğrencileri tek tek kutlayarak tebrik etti. Ziyaret sırasında Temeli atılan Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nu bu yıl içerisinde tamamlayacaklarını kaydeden Vali Çakacak, ayrıca okul bünyesinde 200 kişilik kapasiteye sahip bir yurt binasını yapacaklarını ifade etti. Vali Çakacak, öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim görmeleri için bütün imkanları sunacaklarını belirtti.
Vali Çakacak'ın açıklamalarını ise Okul Müdür Yardımcısı Fikri Akman işaret dili ile öğrencilere aktardı. Vali Çakacak, daha sonra 12 kişiden oluşan folklor ekibine eşofman takımı ve ayakkabıdan oluşan hediyeleri verdi ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
(ŞA-MET-Y) 07.05.2008 12:29 TSİ
Son Dakika › Yerel › Van Valisi Çakacak, Başarılı İşitme Engelli Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?