Vezneler Cumartesi Günleri Açık - Son Dakika
Yerel

Vezneler Cumartesi Günleri Açık

Vezneler Cumartesi Günleri Açık

Özelleşmesinden sonra birçok yenilik ve yatırıma imza atan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışmalarına devam ediyor.

31.01.2014 10:53

Özelleşmesinden sonra birçok yenilik ve yatırıma imza atan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışmalarına devam ediyor.

DEDAŞ, Şanlıurfa'da yoğunluktan veya mesai saatlerinin uymamasından dolayı faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar için EPSAŞ veznelerinin Cumartesi günleri hizmet vermeye devam edeceğini bildirdi.

Eski Hal Pazarı yanındaki EPSAŞ binasındaki veznelerin Cumartesi günleri açık olduğunu belirten DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu, "Elektrik faturalarının ödenmesinde özellikle köylerde bulunan vatandaşlarımız ile hafta içinde kendisi çalışıp mesai saatlerinde müdürlüğümüze ulaşamayan, yoğunluktan dolayı zaman ayıramayan abonelerimizin yaşanan zaman sıkışıklığını önlemek çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

Eroğlu, Dicle EPSAŞ binasındaki veznelerinin Cumartesi günleri 09.00 ile 16.00 saatleri arası vatandaşlara hizmet verdiğini kaydederek, "Vatandaşlarımız son güne kalmadan elektrik faturalarını yatırmaları durumunda yoğunluğu yaşamadan ödemelerini yapabilirler. Tüm bunlara rağmen hafta sonu cumartesi günleri de eski hal pazarı yanındaki EPSAŞ vezneleri açık olarak abonelerimize en iyi hizmeti sunacağız" ifadelerini kullandı.

Eroğlu, ödemelerin daha rahat yapılabilmesi için artık numaratörle işlem yapıldığını da sözlerine ekledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vezneler Cumartesi Günleri Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement