Yenimahalle'de Kreşler Eğlence Dolu - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Kreşler Eğlence Dolu

Yenimahalle\'de Kreşler Eğlence Dolu

Yenimahalle’nin şanslı minikleri Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı 80. Yıl Anaokulu, Batıkent Anaokulu ve Şehit Yüzbaşı İlker Aydın Anaokulunda eğitim almanın ayrıcalığını yaşıyor.

26.11.2015 12:01

Yenimahalle'nin şanslı minikleri Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı 80. Yıl Anaokulu, Batıkent Anaokulu ve Şehit Yüzbaşı İlker Aydın Anaokulunda eğitim almanın ayrıcalığını yaşıyor. Öğrencilerine hem eğitici hem de eğlenceli bir dönem planlayan Yenimahalle Belediyesi, gezi programlarına aralıksız devam ederken okul içerisinde de birbirinden renkli gösterilere imza atıyor.

BALONLARIN BÜYÜSÜNE KAPILDILAR

Her gün dolu dolu programlara ev sahipliği yapan kreşler bu sefer balon şovuna ev sahipliği yaptı. Kreşlerde "MagıcalBubbles" isimli balon gösterisi ile 3-6 yaş grubu öğrencilere muhteşem bir şov yapan Yasin Topkara, irili ufaklı balonlarıyla büyüledi.

"ÇOCUKLAR BİZİM ÖNCELİĞİMİZ"

Zaman zamanşovun içine dahil olan çocuklar balonları patlatabilmek için birbirleriyle yarışırken bol bol fotoğraf çektirdi. Şaşkınlık ve heyecanla gösteriyi izleyen miniklerin sevinci ise görülmeye değerdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukların gelecek olduğunu ifade ederek, "Onların iyi bir eğitim almaları için elimizden gelen tüm fedakarlığı gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim kurumlarına verdiğimiz değer her zaman bizim için ilk sırada olmuştur" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Kreşler Eğlence Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement