Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Yıl Sonu Sergisi

Yıl Sonu Sergisi

Ergani Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi açıldı.

17.06.2013 15:58

14.06.2013 - Ergani Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yılsonu sergisi açıldı.

Serginin açılışında konuşan Kaymakam Erdinç Yılmaz, hiçbir eserin kolay üretilmediğini ifade ederek, eserin kıymetinin sanatkarın ustalığına, bilgisine ve becerisine bağlı olduğunu söyledi.  2012–2013 eğitim ve öğretim döneminde Ergani  Halk Eğitim Müdürlüğünce 250 kurs açıldığını, bu kurslara 2 bin 804'ü kadın olmak üzere 4 bin 826 kursiyerin katıldığını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Halk Eğitim Merkezleri kadınlarımıza önemli fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları çok iyi değerlendirmek gerekir. Açılan kursların bir diğer önemi de kursiyerler buralarda sadece el becerisi öğrenmiyorlar. Aynı zamanda sevgi, saygı, dostluk gibi çok önemli kazanımlar da elde ediyorlar. Kurslarda emek ve sabır göstererek, çok değerli el emeği göz nuru eserlerini sergileyen tüm kursiyerleri tebrik ediyorum."

Açılışa Kaymakam Yılmaz'ın yanı sıra  Garnizon Komutanı Binbaşı Hakkı Haktan Armağan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Emniyet Müdürü Erkan Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Recep Cansu, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Eroğlu, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi 4 gün açık kalacak. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement