Yüksek Öğrenim Derneği İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Yüksek Öğrenim Derneği İftar Yemeği Verdi

Yüksek Öğrenim Derneği İftar Yemeği Verdi

Daday'da faaliyet gösteren Yüksek Öğrenim Derneği İftar yemeği verdi.

30.07.2013 09:36  Güncelleme: 09:37

Daday'da faaliyet gösteren Yüksek Öğrenim Derneği İftar yemeği verdi.

Kastamonu'nun Daday İlçesin de kısa süre önce üniversite çalışmalarının yürütmek amacıyla Kaymakam Zafer Sağ Başkanlığın da kurulan Yüksek Öğrenim Derneği esnafa iftar yemeği verdi.

İmran Etli Ekmek Sarayında verilen yemeğe katılım yüksekti. Daday a açılması planlanan Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yerleşkesi çalışmaları hakkın da yemeğe gelenlere bilgi veren Kaymakam Zafer Sağ, "Daday esnafı ile birlikte olmak istedik, ben bu davetimize icabet edip gelen esnafımıza teşekkür ediyorum. Üniversite sınav sonuçlarına göre şuan 95 öğrenci Muhasebe bölümünü tercih etti. 100 öğrenci ise ikinci öğretim için bekliyor. Ben açılacak olan üniversitenin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, yardımlarını esirgemeyen siz Daday esnafımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise belediye olarak Üniversite için ellerinden geleni yaptıklarını, çalışmalarının hızlanarak devam edeceğini belirtti. Yapılan İftar yemeğine Kaymakam Zafer Sağ'ın yanı sıra Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İGM Üyeleri İsmail Çiftçi, Faruk Ataşalar, Ak Parti İlçe Başkanı Recep Gazioğlu, CHP İlçe Başkanı Kadir Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Yirmibeşoğlu ve çok sayı da esnaf katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksek Öğrenim Derneği İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement