Yüksekova'da Film Günleri - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da Film Günleri

Yüksekova\'da Film Günleri

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi ile Gever Kültür Sanat Merkezi tarafından organize edilen film günleri etkinliğinin startı verildi.

09.07.2015 13:00

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi ile Gever Kültür Sanat Merkezi tarafından organize edilen film günleri etkinliğinin startı verildi.

Yüksekova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gever Kültür Sanat Merkezinin ortaklaşa düzenlediği film günleri etkinliği başladı. Etkinliğin ilk ayağı ilçe merkezinde 10 kilometre mesafedeki Çukurca (Pagé) köyü ve Bölük köyünde gerçekleştirildi. Köy meydanında kurulan sinevizyonla köy halkı, geç saatlere kadar film izlemenin keyfini yaşadı. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Hatem Deniz Öztekin, belediyelerin klasik belediye hizmetlerinin yanında toplumun her kesimine ulaşacak farklı hizmet ve çalışmalara öncelik vermesi gerektiğini söyledi. Öztekin, başlatılan etkinliklerin ilçe genelinin yanı sıra köylerde de devam edeceğini aktardı. Vatandaşlar da yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi. Bu etkinliğin ilçedeki mahallelerin yanı sıra köylerde de düzenleneceği belirtildi. Etkinliğe HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, HDP İlçe Eşbaşkanı Leyla Polat, il genel meclis üyesi Sibel Çapraz, Gever Kültür Sanat Merkezi çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da Film Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement