Zabıta Memurlarına Çevre Tanıtım Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Zabıta Memurlarına Çevre Tanıtım Eğitimi Verildi

Zabıta Memurlarına Çevre Tanıtım Eğitimi Verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi koordinesinde Şahinbey, Şehitkâmil ve Oğuzeli ilçelerinde görev yapan zabıta memurlarına çevre tanıtım eğitimi verildi.

20.01.2014 11:14

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi koordinesinde Şahinbey, Şehitkamil ve Oğuzeli ilçelerinde görev yapan zabıta memurlarına çevre tanıtım eğitimi verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim toplantısına, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, Gaziantep Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Sinan Tütüncüler, Çevre Mühendisi Metin Ücük, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çevre Mühendisi Mustafa Yılmaz ve zabıta memurları katıldı.

Gaziantep'i daha iyi zabıta hizmeti alan bir kente dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım,"Bugün itibariyle 3 tane ilçe belediyemize, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak bir eğitim projesi başlatmış bulunuyoruz. Yaptığımız koordinasyon toplantıları neticesinde yapacağımız eğitim toplantıları aylık periyot olarak devam edecek. Amacımız, daha bilinçli daha eğitimli ve görevine aşina olmuş zabıta teşkilatlarını oluşturmak. İl Çevre Orman Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz toplantıların amaçlarından birisi de zabıta daire başkanlığında görev yapan zabıtaların eğitim kalitesini yükseltmektir. Halka daha iyi hizmet edebilmektir. Bizim amacımız birilerine ceza kesmek değil eğitimli personel ile insanlarımızı eğitmektir. Denetim bir eğitimdir. Bunun en iyi göstergesi ise şu an içerde sunduğumuz toplantıdır. Bu eğitimler sürekli ve kalıcı olursa insanlara daha iyi hizmet veren teşkilatlara dönüşecektir birimlerimiz. Aynı zamanda hizmette bütünlüğün sağlanması amacıyla geleceğimiz nokta itibariyle kentimiz kazanacaktır. Daha az çevresi kirlenmiş bir kent olacaktır. Daha iyi zabıta hizmeti alan bir kente dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Her konuda her zaman eğitim diyoruz"dedi.

Yürütülen eğitim toplantılarına Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü' de destek veriyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta Memurlarına Çevre Tanıtım Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement