Ziraat Odası Yönetim Kurulu'ndan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odası Yönetim Kurulu'ndan Başkan Torun'a Ziyaret

Ziraat Odası Yönetim Kurulu\'ndan Başkan Torun\'a Ziyaret

Kütahya'nın Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal ve Yönetim Kurulu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ziyaretinde bulunduğu bildirildi.
Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, ziyaret ile ilgili...

06.12.2013 22:53

Kütahya'nın Pazarlar Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal ve Yönetim Kurulu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Ziraat Odası Başkanı Kamil Ünal, ziyaret ile ilgili şunları söyledi: " Pazarlar ilçemiz Kütahya'nın en önemli tarım merkezidir. Ziraat Odamızın kurulmasında büyük çaba gösteren, odamızın kurulmasından sonrada her türlü desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Torun ve Belediye Meclis üyelerine yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. Belediye Başkanımızın ilçemizin tarımı için duyarlılığını yakından biliyorum. Bu nedenle kendisini ziyaret etmek istedik. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı görüş alış verişi yaptık. İlçemizin tarım alanında yapacağımız çalışmalarda belediye ile birlikte birçok çalışmalar yapıyoruz."

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun da, "Pazarlar Ziraat Odası yönetim kurulunun bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Her platformda ilçemizin menfaatine olacak konuları dile getiriyorum. Tarım, ilçemizin en önemli potansiyelidir. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı olarak görüşlerimizi yapılabilecek olan konuları paylaştık. Faydalı bir ziyaret olmuştur. Ziraat odamızın çalışmalarına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Görüşme sonunda Pazarlar Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un Ziraat Odasının kurulmasında ve daha sonraki desteklerinden dolayı Plaket takdim edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odası Yönetim Kurulu'ndan Başkan Torun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement