87 Parça Beyaz Eşya ile Yakalanan "Spotçu Hırsız" Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
3. Sayfa

87 Parça Beyaz Eşya ile Yakalanan "Spotçu Hırsız" Güvenlik Kamerasında

87 parça beyaz eşya ile yakalanan "spotçu hırsız" güvenlik kamerasında "Düğün yapacaktım, onun için çaldım" diyen hırsız tutuklandı Çalıştığı dükkanı soydu, güvenlik kameralarına yakalandıBURSA - Bursa'da çalıştığı iş yerini soyan hırsız, 87 parça beyaz eşyayla yakalandı.

09.07.2018 14:08

87 parça beyaz eşya ile yakalanan "spotçu hırsız" güvenlik kamerasında

"Düğün yapacaktım, onun için çaldım" diyen hırsız tutuklandı

Çalıştığı dükkanı soydu, güvenlik kameralarına yakalandı

BURSA - Bursa'da çalıştığı iş yerini soyan hırsız, 87 parça beyaz eşyayla yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken, "Düğün yapacaktım, onun için çaldım" diyen hırsız tutuklandı.

Olay geçen hafta Kayhan Mahallesi'nde meydana geldi. Çalıştığı spotçu mağazasını soyan O.G, güvenlik kameralarını hesaba katmadı. Sabah dükkanını açmaya gelen iş yeri sahibi soyulduğunu anlayınca polise ihbarda bulundu. Hırsızlık masası ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, zanlının iş yerinde çalışan O.G. olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri, gittiği güzergahlardaki yaklaşık 400 kamerayı inceledikten sonra, O.G.'nin malları Yıldırım ilçesinde bulunan başka bir spotçu mağazasına sattığını belirledi. Çalıntı mal satan işyeri sahibi A.Y. göz altına alındı. Dükkanda 87 parça çalıntı beyaz eşya ele geçirildi.

O.G.'yi Mudanya'daki evinde 1 adet televizyon ve ankastre set ile yakalayan ekipler zanlıyı gözaltına aldı. O.G, ifadesinde, " Düğün yapacaktım onun için çaldım" diyen şüpheli O.G. ve çalıntı eşya sattığı tespit edilen A.Y. adliyeye sevk edildi. İki zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

87 Parça Beyaz Eşya ile Yakalanan "Spotçu Hırsız" Güvenlik Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 87 Parça Beyaz Eşya ile Yakalanan 'Spotçu Hırsız' Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement