Alanya'da Bisiklet Hırsızlığı - Son Dakika
3.Sayfa

Alanya'da Bisiklet Hırsızlığı

Alanya\'da Bisiklet Hırsızlığı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, iş yeri önündeki bisikleti çalarak bölgeden uzaklaştı. Bisikletin sahibi ise çalınan bisikletin değerinin 5 bin TL olduğunu belirtti.

03.04.2024 23:13

Antalya'nın Alanya ilçesinde bisikletli bir kişi, iş yeri önündeki bir başka bisikleti alarak bölgeden uzaklaştı. Şahsın rahat tavırları iş yeri güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınırken, bisikletin sahibi Oktay Uysal, bisikletinin değerinin 5 bin TL olduğunu söyledi.

Olay, Konaklı Mahallesi İstiklal Caddesi'nde üzerinde bulunan bir iş yerinde gece saatlerinde meydana geldi. Bisiklet üzerinde iş yerine yaklaşan bir şahıs, dükkanın önünde duran Oktay Uysal'a (20) ait olan bisiklete doğru yanaştı. İş yerinin önündeki bisikletin yanında duran şahıs, hiçbir şey olmamış gibi diğer bisikleti alarak bölgeden uzaklaştı. İş yeri önündeki bisikletin çalınma anı is çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Olayın ardından dükkanın önüne gelen jandarma ekipleri inceleme yaparak, bisikleti çalan şahsı bulmak için çalışma başlattı.

"Kendi bisikletiyle benimkini sürüp götürüyor"

Yaklaşık 5 bin lira değerinde olduğu öğrenilen safari tarzı bisikleti çalınan Oktay Uysal olaya ilişkin, "Dün gece 12.30'da çalındı. Şahıs kendi bisikletiyle benim bisikletimin yanına geldi. Etrafa bakınıyor. Başka bir dükkandan kamera görüntüsü buldum. Kendi bisikletiyle benimkini sürüp götürüyor. Bisikletim safari bisikleti gibiydi. Çalındığını öğrenince direkt etrafta soruşturdum. Biz olmayınca yan taraftaki dükkanlar alıp koyuyorlar. Ama bu sefer kameralara bakınca çalındığını öğrendim. Direkt jandarmayı aradım. Jandarmalar geldi, inceleme yaptılar gittiler" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alanya'da Bisiklet Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement