Boğulmalara Karşı Megafonlu Uyarı - Son Dakika
3.Sayfa

Boğulmalara Karşı Megafonlu Uyarı

Boğulmalara karşı megafonlu uyarı Antalya'nın Alanya ilçesinde plaj işletmecisi, dalgalı denize giren yerli ve yabancı tatilcileri boğulmalara karşı megafonla uyarıyor Cankurtaranlıkta yapan işletmeci boğulma olaylarının yaşanmaması için plaj boyunda nöbet tutuyorANTALYA - Antalya'nın...

28.07.2017 11:58

Boğulmalara karşı megafonlu uyarı

Antalya'nın Alanya ilçesinde plaj işletmecisi, dalgalı denize giren yerli ve yabancı tatilcileri boğulmalara karşı megafonla uyarıyor

Cankurtaranlıkta yapan işletmeci boğulma olaylarının yaşanmaması için plaj boyunda nöbet tutuyor

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde plaj işletmecisi dalgalı denize giren yerli ve yabancı tatilcileri boğulmalara karşı megafonla uyarırken, bir yandan da nöbet tutuyor.

Alanya'nın İncekum Halk Plajı işletmeci Ahmet Erdoğan, aşırı rüzgar ve denizin dev dalgalar oluşturması nedeniyle yerli ve bayancı tatilcileri boğulma olaylarına karşı megafonla uyarıyor. Tatilcilere megafonla seslenen işletmeci Erdoğan, dalgaların yoğun olduğunu ve fazla açılmalarını istiyor. Cankurtaran olarak da görev yapan işletmeci Ahmet Erdoğan, gün boyu plaj boyunda elinde megafon ile nöbet tutuyor.

İşletmeci Ahmet Erdoğan, plaja gelen tatilcilerin can güvenliği için sürekli uyarılarda bulunduklarını söyledi.

Denizde gel gitlerin artığını belirten Erdoğan, "İstanbul da yağan aşırı yağmurun etkisi buraya kadar geldi. Denizde büyük dalgalar oluştu. Dalgalar nedeniyle boğulma vakaları meydana geliyor. Gün boyu can kaybı yaşanmaması nöbet tutarak sürekli uyarılarda bulunuyorum" dedi.

Tatilciler ise uyarıları doğru bulduklarını belirttiler.

Boğulmalara Karşı Megafonlu Uyarı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boğulmalara Karşı Megafonlu Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement