Bornova'da Gasp Eden 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bornova'da Gasp Eden 3 Şüpheli Tutuklandı

Bornova\'da Gasp Eden 3 Şüpheli Tutuklandı
10.10.2024 09:55

İzmir Bornova'da iki gasp olayı gerçekleşti, 3 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, iki ayrı gasp olayında vatandaşların cep telefonlarını ve paralarını zorla alarak darp eden 3 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz pazartesi ve salı günü, Bornova ilçesinde gece saatlerinde gerçekleşen iki ayrı gasp olayında, iki ayrı mağdur vatandaşın cep telefonlarını ve paralarını zorla alarak darp eden U.P, E.S ve A.K .,isimli şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve SAM Büro görevlilerince yapılan çalışmalarla tespit edilerek yakalandı. Aynı gün adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli de çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, şüphelilerin gece vakti genç bir kızın önünü keserek çantasını zorla alıp araca binerek uzaklaştıkları anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bornova'da Gasp Eden 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement