Eskişehir'de 2 Farklı Adreste Karbonmonoksitten 4 Kişi Zehirlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Eskişehir'de 2 Farklı Adreste Karbonmonoksitten 4 Kişi Zehirlendi

08.01.2016 16:07

Eskişehir’de 2 ayrı adreste sobadan çıkan karbonmonoksit gazı toplam 4 kişiyi zehirledi.

Eskişehir'de 2 ayrı adreste sobadan çıkan karbonmonoksit gazı toplam 4 kişiyi zehirledi.

Edinilen bilgilere göre bir zehirlenme olayı Sivrihisar ilçesine bağlı Buzluca mahallesinde yaşandı. Sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen S.Y. ve F.Y., Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bir diğer zehirlenme olayı ise Odunpazarı ilçesine bağlı Sevinç mahallesinde yaşandı. Akşam saatlerinde sobadan çıkan karbonmonoksitten zehirlenen Ö.M. ve M.M. isimli şahıslar, Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Zehirlenen 4 vatandaşın hayati tehlikeleri bulunmazken, olayla ilgili soruşturmalara başlanıldığı bildirildi - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eskişehir'de 2 Farklı Adreste Karbonmonoksitten 4 Kişi Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement