Oğlunu Korumak İçin Silahına Sarılan Baba, Gelinini Öldürdü! - Son Dakika
3. Sayfa

Oğlunu Korumak İçin Silahına Sarılan Baba, Gelinini Öldürdü!

Oğlunu Korumak İçin Silahına Sarılan Baba, Gelinini Öldürdü!

Adana'da babasıyla birlikte düğünden dönen müzisyen, evlerinin önünde alkol alan şahısları uyarınca kavga çıktı. Kavgada, kayınbaba gelinini tabancayla vurarak öldürdü.

27.02.2016 09:26  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, babasıyla birlikte düğünden dönen müzisyen Veysel Acar, evlerinin önünde alkol alan şahısları uyarınca kavga çıktı. Kavgada, kayınbaba gelinini tabancayla vurarak öldürdü.

"AİLE VAR SESSİZ OLUN" UYARISI KAVGA ÇIKARDI

Olay Seyhan ilçesinin Yeşilyuva mahallesinde 24 Şubat'ta meydana geldi. İddiaya göre, Burcu Acar (27) iki yıl önce müzisyenlik yapan piyanist şantör Veysel Acar ile evlenerek Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana'ya gelin geldi. Önceki gün akşam Veysel Acar bir düğünde görevli olduğu için babası Yalçın Acar'ı yanına alarak düğüne gitti. Eşi Acar'ı da babasının evine bıraktı. Acar, düğün bitince,gece geç saatlerde babasıyla birlikte Yeşilyuva mahallesine gelerek eşini almak istedi. Baba oğul evlerinin önüne geldiği sırada burada alkol alan şahıslara "Burada aile var sessiz olun" diye uyarıda bulundu. Bunun üzerine alkol alan Murat Z., Gökhan I. ve Yücel Y., Acar'a "Bize karışamazsın" diyerek küfretti. Acar, kendisine küfür edilmesi üzerine alkol alan şahıslarla kavga etmeye başladı.

KAYINPEDERİNİ KORUMAK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Baba Acar oğlunun darp edildiğini görünce tabancasını çıkartıp kavgaya karıştı. Bu arada, evde bulunan Burcu Acar, Eren Acar ve Tahir Karakuş da aşağı inerek kavgaya karıştı. Kavga sırasında gelin Burcu Acar, kayınbabasının katil olmaması için elinden düşürdüğü tabancayı almak istedi. Bu sırada kayınbabanın elindeki tabancadan çıkan kurşunla gelin ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Burcu Acar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Burcu Acar'ın cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi yapılan gelinin cenazesi toprağa verildi.

KAVGAYI ÇIKARTANLAR YAKALANDI

Polis, olayla ilgili yaptığı soruşturmada kayınbaba Yalçın, damat Veysel, kardeşi Eren Acar ile arkadaşları Tahir Karakuş'u gözaltına aldı, kavgayı çıkartan 3 şahsı operasyonla yakaladı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

"TABANCAYI BENDEN ALMAK İSTEDİ, ÇEKERKEN BİRDEN PATLADI"

Kayınbaba Acar, gelinini istemeden vurduğunu, oğlunu alkol alan şahıslar darp edince tabanca çektiğini belirterek, "Bu sırada gelinim evden koşarak geldi. Tabanca yere düştü, o benim katil olmamam için tabancayı benden almak istedi, tabancayı çekerken birden patladı ve yüzüne geldi. Ben oğlumu korumak istemiştim." dedi.

Zanlılar adliyeye sevk edildi.




Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Oğlunu Korumak İçin Silahına Sarılan Baba, Gelinini Öldürdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • UGURCOSKUN: ADANA MERKEZ PATLIYO HERKES YİNE Mİ ADANAAAAA ULAN EYALET GİBİ ŞEHİR 4 20 Yanıtla
  • ersel: bu adana da ne yiyip ne içiyorlar anlamadım 11 11 Yanıtla
  • YOLDAS: Geneimi adana yansinbusehir insanlariyla beraber 9 11 Yanıtla
  • gerçek: adana adana adana merkez patlıyor patlıyorpatlıyor herkes 3 14 Yanıtla
  • Tarkan: Ya kardeşim ne adanaymış be 9 6 Yanıtla
  • adımert: Bıktım bu adana haberlerinden 14 0 Yanıtla
  • insanlıktan çıkmışsınız: İşiniz gücünüz adana...insanlar hiç uğruna ölüyor ve öldürülüyor.aileler dağılıyor.hala magazin peşindesiniz yazıklar olsun size.yok patlasın yok çatlasın bu ne ya ne ruhsuz yaratıklarsınız...Ölene Allah rahmet eylesin... 11 2 Yanıtla
  • .: Panik yapmayın . Adana da sıradan bir gün 12 0 Yanıtla
  • ...: Adana güne hızlı başladı 10 0 Yanıtla
  • liceli amed: bence her şeyi bu adana şalgamin başin altinda cikiyor şalkam coşturuyor 3 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement