Hatay'da Taksi Durağı Kundaklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'da Taksi Durağı Kundaklandı

05.12.2017 12:01

Hatay'da taksi durağı kundaklandı Sabaha karşı kundaklanan taksi durağı kullanılamaz hale geldiHATAY - Hatay'ın İskenderun ilçesinde sabaha karşı kundaklanan taksi durağı kullanılamaz hale geldi.

Hatay'da taksi durağı kundaklandı

Sabaha karşı kundaklanan taksi durağı kullanılamaz hale geldi

HATAY - Hatay'ın İskenderun ilçesinde sabaha karşı kundaklanan taksi durağı kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerindeki Birecik Parkı içerisinde bulunan taksi durağında sabaha karşı dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sonrası taksi durağı kullanılmaz hale geldi.

Sabaha karşı iş yerine gelen taksici Zeynel Çolak, taksi durağının kundaklandığını ve daha öncede camların kırıldığını iddia ederek, "Alkollü olan biri gelip yakmış. Soğuk diye camları kırmış. İçeri girmiş. Battaniye çalmış. Sonra da gelip yakıt döküp yakmış. İtfaiyede gelip söndürmüş. Şahıs yakalanmış. Daha önce de camları kırmıştı. Burada 3 taksici çalışıyoruz" dedi.

Polis yaptığı incelemenin ardından olayla ilgili A.O. adlı şahsı gözaltına aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Hatay'da Taksi Durağı Kundaklandı - Son Dakika


Advertisement