Kafeteryaya Gelip Husumetli Olduğu Torbacıyı Sırtında Vurdu - Son Dakika
3. Sayfa

Kafeteryaya Gelip Husumetli Olduğu Torbacıyı Sırtında Vurdu

Beyoğlu'nda torbacı kafeteryada otururken, husumetlisi tarafından silahla sırtından vuruldu. Olay anı kameralara yansırken, çevredeki vatandaşlar panik içerisinde kaçıştı.

16.07.2017 17:32  Güncelleme: 18:06

Beyoğlu'nda torbacı olan Nihat Mert, kafeteryada oturduğu sırada husumetli olduğu söylenen silahlı vatandaş tarafından vuruldu. Vurulan torbacı hastaneye kaldırılırken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Torbacıyı vurduktan sonra etrafa rastgele ateş açan saldırgan kafeteryada korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

SİLAHINI ÇIKARTIP ATEŞ EDİYOR

Olay saat 16. 30 sıralarında Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi, Kızılay Meydanı'nda bir kafeteryada meydana geldi. Torbacı olduğu öğrenilen Nihat Mert, meydandaki kafeteryaya gelerek kahve sipariş etti. O esnada daha önceden arasında husumet olduğu öğrenilen bir şahıs belinden silahı çıkartarak Mert'e ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu Mert, sırtından hafif şekilde yaralandı.

VATANDAŞ POLİSE İHBAR ETTİ

Etrafa rastgele ateş açan şahıs kafede panik yaşanmasına neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri, şapkalı olduğu belirlenen şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

ETRAFA RASTGELE ATEŞ AÇIYOR

Öte yandan, Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Nihat Mert oturduğu yerde bekliyor. Ardından şapkalı olduğu görülen zanlı belinden silahı çıkararak ateş ediyor. Ardından kaçan zanlı etrafa rastgele ateş açıyor.

KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Kafeteryada panik yaşayan diğer vatandaşlar ise korkuyla etrafa kaçışıyor. Bazı vatandaşlar kafeteryanın içerisine girerken bazı vatandaşlar da çocuklarını alıp kafenin içine kaçıyor.

Kafeteryaya Gelip Husumetli Olduğu Torbacıyı Sırtında Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kafeteryaya Gelip Husumetli Olduğu Torbacıyı Sırtında Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement