Afganistan'ın başkenti Kabil'deki istihbarat birimini hedef alan intihar saldırısında ölü sayısının 6'ya yükseldiği belirtildi.
Kabil'de istihbarat birimi yakınlarına yürüyerek gelen bir intihar bombacısı tarafından gerçekleştirilen saldırıda ölü sayısı artıyor. Afganistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ölü sayısının 6'ya yükseldiği ve 2 kişinin yaralandığı belirtildi. Saldırıyı, terör örgütü DEAŞ üstlendi.
Ekim ayında, Kabil'de Şii camisine yönelik düzenlenen saldırıda 39 kişi hayatını kaybetmişti. Mayıs ayında ise bomba yüklü bir kamyonun patlaması sonucu 150'den fazla kişi yaşamını yitirmişti. DEAŞ militanları, geçtiğimiz hafta da istihbarat birimine ait bir eğitim merkezini hedef almıştı. - KABİL
Son Dakika › 3. Sayfa › Kabil'de Ölü Sayısı 6'ya Yükseldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.