Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı - Son Dakika
3.Sayfa

Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı

İzmir'de geçtiğimiz yıl kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi, komşusunun evindeki sandıktan çıkan Ceylin'in babaannesi duruşmada, "Torunumun yaş günlerini göremedim" diyerek baygınlık geçirdi.

09.03.2018 13:56  Güncelleme: 14:54

İzmir'in Ödemiş ilçesinde geçtiğimiz yıl kayıp olan Ceylin'in cesedi komşusunun evindeki sandıktan çıkmıştı. 10 yaşındaki küçük kızın katil zanlıları komşusu ve kocasıydı. Türkiye gündemine oturan cinayet davasının karar duruşması başladı.

ARANAN CEYLİN'İN CESEDİ KOMŞUSUNUN EVİNDEN ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz 10 Haziran'da İzmir'in Ödemiş ilçesinde kaybolan ve bir hafta sonra ölü olarak komşusunun evinde bulunmuştu.

Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı

BABAANNESİ:TORUNUMUN YAŞ GÜNLERİNİ GÖREMEDİM

10 yaşındaki Ceylin Atik'in katil zanlılarının yargılanması devam ediyor. Ödemiş Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davada katil zanlısı Şükriye Türkmen'in ifade verdiği sırada Ceylin'in babaannesi Ülkü Atik, "Torunumun yaş günlerini göremedim" diyerek baygınlık geçirdi.

Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı

BABAANNE, DEDE VE BABA DAVAYA KATILDI

Menemen ve Aliağa cezaevlerinden getirilen sanıklar, çevik kuvvet polislerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri içinde adliyeye getirildi.

Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı

Babaanne Ülkü Atik, dede Mustafa Atik ve öldürülen minik Ceylin'in babası Murat Atik de duruşmaya katıldı. Mahkeme, tanıkların dinlenmesi ile devam ediyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşlarıyla oynamak için Cumhuriyet Mahallesi'nde evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormalarına ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen, torununu bulamadı.

DEDENİN TELEFONUNA "KAÇIRILDI" MESAJI

Bunun üzerine Atik'in yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. Ancak, Mustafa Atik'in telefonuna, 'Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz' yazılı mesaj gelmesiyle, anne ve babası ayrı yaşadığı için dedesi ve babaannesi ile kalan Ceylin Atik'in kaçırıldığı anlaşıldı.

CEYLİN EN SON KOMŞUDA SU İÇERKEN GÖRÜLMÜŞ

Polis, dede Atik'e gelen mesajdan yola çıkarak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, istihbarat çalışmasıyla Ceylin'in en son parkın yanındaki Şengül Sokak'taki bir apartmanın dördüncü katındaki komşuları oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Ş.T. çiftinin evinde su içerken görüldüğünü belirledi.

Bunun üzerine, çiftin evlerinde parmak izi incelemesi ve arama yapıldı. Olayın duyulmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş ve minik Ceylin'in yakını da olay yerine geldi. Gergin bekleyiş ise dakikalar içerisinde devam etti. Polis, bekleyiş sırasında bölgeyi geniş bir güvenlik şeridine aldı ve kimseyi yaklaştırmadı. Yaşanabilecek bir olaya karşı da ekipler takviye kuvvetlerle evin önünde önlem aldı.

SANDIĞA SAKLAMIŞ!

Yapılan incelemede minik Ceylin'in cesedi apartmanın bodrum katında sandık içine saklanmış bulundu.

Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin\'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cesedi Komşusunun Evinden Çıkan Ceylin'in Babaannesinin Duruşmadaki Sözleri Yürek Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Nur: Cocuklarını komseye gondermeyın kımın ne oldugu bellı degıl 7 1 Yanıtla
  • Adını sen koy: Niye zaman kaybediyorsunuz ki.Anne babasına sorun onaylarlarsa idam edin gitsin.Yargılanacaklarmişda ömür boyu benim vergimden ekmek yiyeceklermişte filanda falan.Uzatmayın,asın gitsin.Üzülürsem top olayım. 8 0 Yanıtla
    Onur trabzon : Bende üzülürsem serefsizim insanlar hata yapar ama hata yapar cinayet hata değildir allah iki dünyada da güldürmesin böylelerini sürünsünler 5 0
  • recep: ALLAH belanı versin melek melek o daha 8 0 Yanıtla
  • tayfun: Allah yardımcı olsun ailesine mahkeme bu kişiler hakkında en ağır kararı alır da bundan sonra bu gibi olaylar yaşanmaz inşallah. 4 0 Yanıtla
  • Konyalı kadir kapıcı : Ben bu çocuğu emniyete mite bildiren kisiyim bu çocuğu sandıkta diye Konya'dan gördüm.bunuda Ceylin atık diye face hesabı açtım kişiler olarak fes hesabı orda 11 haziran 23.59 2017 yazdım.benim yazılarımı mit görür diye gördüler sabah sandık ta bulundu inanın ben bu çocuğa çok acidim başı sağolsun herkesin oksuzmus aynı zamanda 0 0 Yanıtla
  • .n.n.n: Ülke bu hale geldi ..neden acaba 0 0 Yanıtla

Advertisement