Milli Savunma Bakanlığı (MSB), " Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 10 PKK/ YPG'li terörist daha Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi" açıklamasını yaptı.
MSB, Suriye'nin kuzeyinde 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. MSB'nin paylaşımı şöyle:
"Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz! Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 10 PKK/YPG'li terörist daha Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi."
Son Dakika › 3.Sayfa › Msb: 10 Pkk/Ypg'li Terörist Etkisiz Hâle Getirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.