Muğla'da kavga: Acımasızca darp edip silahla vurdular, 1'i ağır 6 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'da kavga: Acımasızca darp edip silahla vurdular, 1'i ağır 6 kişi yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşanan kavgada, 1'i ağır 6 kişi yaralandı ve 6 kişi tutuklandı. Kavga, kız meselesi nedeniyle çıktı ve taraflar arasında silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Güvenlik kamerası görüntülerinde, iki tarafın birbirlerine saldırması ve olayın savaş alanına dönüşmesi yer alıyor.

13.04.2024 17:40

Türkiye'nin konuştuğu kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı: Acımasızca darp edip silahla vurdular

1'i ağır 6 kişinin yaralandığı kavga böyle başladı

MUĞLA - Muğla'nın Milas ilçesinde 1'i ağır 6 kişinin yaralandığı, 6 kişinin de tutuklandığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Milas'ta 10 Nisan günü akşam saatlerinde 23 Nisan Bulvarı üzerinde iki taraf arasında iddiaya göre, kız meselesi nedeniyle çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü.Taraflar birbirlerine tekme, tokat saldırdı. Kavgada, silah, bıçak ve sopalar da kullanıldı. Silahlı bir şahsın yerde yuvarlanan bir kişiye defalarca ateş etmesi de görüntülere yansıdı. Dehşete düşüren olayda 6 kişi yaralanırken toplamda 6 kişi de tutuklandı.

Olayın başladığı anın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde 3 kişinin bulunduğu bir grupla 6-7 kişiden oluşan karşı tarafın birbirlerine saldırmaları ve ortalığın bir anda savaş alanına dönmesi yer alıyor.

Muğla\'da kavga: Acımasızca darp edip silahla vurdular, 1\'i ağır 6 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'da kavga: Acımasızca darp edip silahla vurdular, 1'i ağır 6 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement