Nevşehir'de Fetö Mahkemeleri Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nevşehir'de Fetö Mahkemeleri Devam Ediyor

09.01.2018 11:48

Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) duruşmaları devam ediyor.

Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) duruşmaları devam ediyor.

Nevşehir 2.Ağır Ceza Mahkemesinde hakkında terör örgütüne üye ve yöneticilik iddiası ile yargılanan tutuklu sanık Muzaffer G. sesli görüntülü bilişim sistemi (SEBGİS) ile hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanık Muzaffer G. kendisinin herhangi bir örgüt üyeliği ve yöneticiliği olmadığını, Bank Asya'ya 35 bin lirayı ise KPSS parası olarak yatırdığını ifade ederken mahkemeden tahliyesini talep etti.

Mahkeme Başkanı ise sanığın tahliye talebini ret ederken bir sonra ki duruşmayı 13 Mart 2018 tarihine erteledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Nevşehir'de Fetö Mahkemeleri Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement