Parçalama Mikserinin İçinde Sıkışan İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Parçalama Mikserinin İçinde Sıkışan İşçi Hayatını Kaybetti

15.12.2017 22:56

Kocaeli’de parçalama mikserini temizleyen işçi, başka bir işçinin makineyi çalıştırması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti.

Kocaeli'de parçalama mikserini temizleyen işçi, başka bir işçinin makineyi çalıştırması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tavşanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrika işçisi Azerbaycan uyruklu Seyid Ali Salimof (27) parçalama mikserinin kazanını temizlerken başka bir işçi makineyi çalıştırdı. Çalışan parçalama mikserinin içinde sıkıştı. Olayı gören işçilerin haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından Salimof'u sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlatıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Salimof olay yerinde hayatını kaybetti.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaşanan korkunç olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Parçalama Mikserinin İçinde Sıkışan İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement