Söke'de Fabrikada Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Söke'de Fabrikada Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı

Söke'de fabrikada patlama: 1 ölü, 3 yaralıAYDIN - Aydın'ın Söke ilçesi Milas karayolu üzerinde bulunan çırçır fabrikasında yağ kazanı patladı.

02.10.2017 17:21

Söke'de fabrikada patlama: 1 ölü, 3 yaralı

AYDIN - Aydın'ın Söke ilçesi Milas karayolu üzerinde bulunan çırçır fabrikasında yağ kazanı patladı. Patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Söke-Milas karayolunda bulunan çırçır fabrikasında dev yağ kazanı patladı. Buhar sıkışmasından kaynaklandığı tahmin edilen patlama sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiye ekipleri, AKUT ekiplerinin de geldiği olay yerinde panik dolu anlar yaşandı. Patlamada yaralanan Hüseyin Coşkunel ve Rıfat Solmaz Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde, Çağlar Çay ise kaldırıldığı Özel Egemed hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerinde enkazın altında bir kişinin daha olduğu bilgisi üzerine ekiplerce arama çalışması başlatıldı. Uzun süren arama çalışmalarında bir insan vücuduna ait çeşitli parçalar bulununca şahsın feci şekilde can verdiği anlaşıldı. Hayatını kaybeden şahsın fabrika çalışanlarından Erol Cidan'ın olduğu öğrenildi. Ekipler patlamanın olduğu fabrikanın kazanlar bölgesi ve fabrika dışında bulunan tarla içinde de ceset parçalarını aramaya başladı.

Öte yandan, kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Patlama sonrası fabrikada büyük maddi hasar oluştuğu gözlenirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Söke\'de Fabrikada Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Söke'de Fabrikada Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement