Son dakika haber | Yargıtay eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın FETÖ'den aldığı hapis cezası kararını bozdu. - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haber | Yargıtay eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın FETÖ'den aldığı hapis cezası kararını bozdu.

Son dakika gelişmesine göre Yargıtay eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın FETÖ'den aldığı hapis cezası kararını bozdu.

26.06.2021 18:18  Güncelleme: 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargıtay eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın FETÖ'den aldığı hapis cezası kararını bozdu. Yargıtay her iki ismin de beraat etmesi gerektiğine hükmetti.

Son dakika haber | Yargıtay eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu\'nun ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın\'ın FETÖ\'den aldığı hapis cezası kararını bozdu.
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haber | Yargıtay eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın FETÖ'den aldığı hapis cezası kararını bozdu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement