Sultanbeyli'de otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında kavga çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Sultanbeyli'de otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında kavga çıktı

Sultanbeyli'de seyir halindeki bir otobüste otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında "Durağa girmedin" tartışması yaşandı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine şoför, koltuğundan kalkarak kadına vurdu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

05.03.2024 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultanbeyli'de otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında "Durağa girmedin" kavgası çıktı. Otobüs seyir halindeyken direksiyonu bırakarak koltuğundan kalkan şoför, kadın yolcuya vurdu.

Kavga, Sultanbeyli- Üsküdar arasında sefer yapan 11ÜS numaralı otobüste meydana geldi. İddiaya göre; okuldan çıkan öğretmen, evine gitmek üzere otobüse bindi. İneceği durağa geldiğinde ise otobüs şoförü durmadı. Bunun üzerine otobüs şoförü ile kadın arasında "Durağı neden girmedin" kavgası çıktı.

"BENİ Mİ DÖVECEKSİNİZ"

Şoförün bağırması üzerine kadının, "Bana bağıramazsınız, durağı kaçırdınız, beni mi döveceksiniz" dediği duyuldu. Kavganın şiddetlenmesi üzerine şoför, seyir halindeki otobüsün direksiyonunu bırakıp koltuktan kalkarak yolcu kadına vurdu. Kadının cep telefonu yere düştü.

KAVGA ANI KAMERADA

Şoför tarafından darp edilen kadın daha sonra otobüsten inerek uzaklaştı. Kavga anı, darp edilen kadının cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sultanbeyli\'de otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında kavga çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sultanbeyli'de otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında kavga çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ender Kervancıoğlu: Araç kullanan adamın tepesine dikilip, telefonun kamerasını açıp kavga etmek sinir bozucu bir hareket. Uzlaşımcı, düzgün bir iletişim maksadıyla yanaşsa zaten kayda almaz. Şoförü tahrik edeceğini bildiği için daha en başından kamerayı açarak geliyor. Bu örneği çok görüyoruz. Araç kullanan insanın dikkatı dağıtılmaz, kavga edilmez. Kadınlarda bu düşünce maalesef yok.Durmadan vır vır vır... Plakayı al, mümkünse şahit göster, şikayet et, bitti. Olması gereken budur. 81 28 Yanıtla
  • Selim Kayisi: işine son 27 48 Yanıtla
  • müslüm yılmaz: Aynı saldırı senin eşine kızına yapılınca da aynı cümleleri kurabilecek misin? durağa yanaşmayan hatalı olan şöfördür yetmiyormuş gibi bir de kadını darbediyor. bunun nesini savunabiliyorsun, bunu savunanın bu pislikten farkı yoktur 48 24 Yanıtla
  • Mustafa POLAT: Allah kocana sabır versin.. 44 17 Yanıtla
  • Erol MARASLI: Söför duragı kaçırmış olabilir insanlık hali ama sen eline telefonu almış resmen adamı tahrik ediyor.şöföre insan gibi söylese belkide kusura bakmayın diyecek ama tabi önce insan olmak lazım.adamlar akşama akadar binlerce insan tasıyor arada bir böyle anormal yolcu çıkması tüm şöförleri kötü göstermez 39 12 Yanıtla

Advertisement