2023 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayak Mücadelesi Sonuçlandı
Son Güncelleme:
İzmir'in Bergama ilçesinde düzenlenen Kozak Enduro ve ATV Parkuru'nda yapılan yarışlarda dereceye girenler belli oldu. EnduroGP, E1, E2, E3, EB ve EC kategorilerinde Rafet Karakuş, Deniz Memnun, Gökhan Kart, Aykut Kızıltan ve Ümit Kaya ilk sıraları paylaşırken, ATVGP, S1 ve S2 kategorilerinde Ahmet Kaan Dengizek ve Haktan Özkul öne çıktı.
Motor sporlarında İzmir'in Bergama ilçesinde düzenlenen 2023 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak mücadelesinde dereceye girenler belli oldu.
Kozak Enduro ve ATV Parkuru'ndaki mücadelede dünkü sıralama turlarının ardından bugün yarışlar gerçekleştirildi.
EnduroGP'de Rafet Karakuş, E1'de Deniz Memnun, E2'de Rafet Karakuş, E3'te Gökhan Kart, EB'de Aykut Kızıltan, EC'de Ümit Kaya, ATV branşında ise ATVGP'de Ahmet Kaan Dengizek, S1'de Haktan Özkul, S2'de Ahmet Kaan Dengizek ilk sırada yer aldı.
Kaynak: AA