Aksaray'da Esnafı Döven Boksörün Kimliği Belli Oldu

Son Güncelleme:

Aksaray'da çıkan kavgada tüm esnafı döven turistin Kuveyt Asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da bir markette dolabı açan İrlandalı turist, tüm suları yere dökünce esnafla kavga etmişti. Dolabı hızlı açtığı için suları yere döken İrlandalı turiste, market sahibi sopayla vurunca kavgaya tüm esnaf karışmış, ancak boksör olan İrlandalı turistin herkesi dövdüğü görülmüştü.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İstanbul Aksaray'da esnaf ile kavga eden turistin Kuveyt Asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous olduğu belirlendi.

ÇOK SAYIDA KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

1 Ağustos tarihinde kaydedilen görüntülerde, İstanbul'un Aksaray semtinde bir büfeden su almak isteyen turistin, buzdolabındaki pet şişeleri devirmesi üzerine çıkan tartışmada başta market sahibi ve ardından çok sayıda kişinin saldırısına uğradığı görülüyor.

SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU

Profesyonel boksör olduğu tahmin edilen turistin, birbiri ardına gelen sopa ve sandalye darbelerine karşı adeta yumruklarını konuşturarak dakikalarca mücadele ettiği görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı ve kısa sürede fenomen haline geldi.