Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da
"Çözüm sürecine bütün Türkiye'nin sahip çıkması gerekiyor"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çözüm sürecine bütün Türkiye'nin sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ile Viranşehir ilçesinde esnafı ziyaret etti, halkın sorunlarını dinledi.
Sohbet esnasında bir vatandaşın, "çözüm sürecine herkes sahip çıkmalı" sözü üzerine Çelik, sürecin AK Parti ile başladığını ve mimarının ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu anımsattı.
AK Parti'nin iktidardan gitmesi halinde çözüm sürecinin sekteye uğrayacağını vurgulayan Çelik, "Çözüm sürecine bütün Türkiye'nin sahip çıkması gerekiyor. AK Parti zayıflarsa halimiz ne olur? Bakınız AK Parti o kadar önemli işlerin altına imza atıyor, o kadar önemli icraatlar yapıyor ki bunları görmemiz gerekiyor" dedi.
Çelik ve beraberindekiler daha sonra Işıldar ve Gözler köylerinde incelemelerde bulundu. - Şanlıurfa