Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü: Galatasaray'ın Aldığı Marcao'yu Bize 300 Bin Euroya Teklif Ettiler

Son Güncelleme:

Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü, Galatasaray'ın 3,5 milyon euroya transfer ettiği Marcao'yla ilgili "Bize 300 bin euronun biraz üstü rakama teklif ettiler. Kabul etmedik." dedi.

Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Transfer için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bakır, Asistanaliz.com'da yer alan özel habere göre Aatıf için birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılacağını açıkladı. Öte yandan bu oyuncuyu çok istediklerini söyleyen Rizespor Basın Sözcüsü, Aatıf transferi için takas düşüncelerinin olmadığını duyurdu.

"ONU İSTEDİĞİMİZ DOĞRUYDU"

Galatasaray'ın Pazartesi günü İstanbul'a getireceği Marcao'nun daha önce kendilerine teklif edildiği konusundaki soruya da cevap veren Bakır, "Rakamı tam söylemeyeyim ama bizim onu istediğimiz doğruydu. Musa Çağıran'ı renklerimize bağlayınca da bu oyuncuyu almaktan vazgeçtik" diye konuştu.

Arda Ün'ün "Teklif edilen rakam 300 bin Euro muydu?" sorusuna ise "300 bin Euro'nun biraz daha üstü bir rakamdı" diyerek iddiaların gerçeği yansıttığını duyurmuş oldu.