Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor - Son Dakika
Yaşam

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Elazığ'ın Ağın ilçesinde alıç ağacının üzerine çıkan yaklaşık 2,5 metre uzunluğundaki bir yılan bölgede koyun otlatan Gökhan Elitaş tarafından görüntülendi. Bu boyuttaki bir yılanla ilk kez karşılaştığını belirten Elitaş, "O anda ben de tedirgin oldum. Yılanı uzaktan cep telefonu ile görüntüledim. Daha sonra hayvanlarımla bölgeden uzaklaştım" dedi.

27.05.2024 14:31

Elazığ'ın Ağın ilçesinde alıç ağacındaki yılan bölgede hayvan otlatan besici tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Beyelması köyü mevkisinde koyun otlatan besici Gökhan Elitaş, yaklaşık 2,5 metre uzunluğundaki bir yılanın alıç ağacında olduğunu gördü. Elitaş, kuş avlamak için ağaçta ilerlediğini düşündüğü yılanı cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Besici Elitaş, AA muhabirine, Bahadırlar köyünde yaşadığını, koyunlarını otlatmak için zaman zaman Beyelması köyünde derenin bulunduğu alana gittiğini söyledi.

"O ANDA BEN DE TEDİRGİN OLDUM"

Hayvan otlatırken birkaç koyunun korkuyla kaçıştığını fark ettiğini anlatan Elitaş, "Çevrede yabancı bir hayvan olduğunu anladım. Sağa sola baktığımda alıç ağacının tepesinde büyük bir yılan olduğunu gördüm. O anda ben de tedirgin oldum. Yılanı uzaktan cep telefonu ile görüntüledim. Daha sonra hayvanlarımla bölgeden uzaklaştım." dedi.

BÖYLESİNİ İLK KEZ GÖRÜYOR

Elitaş, hayvanlarını otlatmak için sürekli gittiği bölgede daha önce de yılan gördüğünü ancak bu boyuttaki bir yılanla ilk kez karşılaştığını belirtti.

Görüntü Türkiye\'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Son Dakika Yaşam Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • HSN YLDZ: Ağacın dalını yılan zannetmiş arkadaş. Dikkatli bakınca anlaşılıyor zaten. Yılanın sağından solundan yaprak mı çıkmış. 0 18 Yanıtla
    Gakko 23: Sana iyi bir göz doktoru gerek 8 0
  • Rıdvan Gökdemir: Anakonda kesin:) 9 0 Yanıtla
  • Ali Merdin: Yılanlar bir şeyler yuttuğunda sindirmek için ağaçlara çıkarmış… 0 0 Yanıtla

Advertisement