CHP Adayı Obut Ankara'da
CHP Batman 1. sıra Milletvekili Adayı Obut, aday tanıtım programı için Ankara'ya gitti.
CHP Batman Adayı Tanıtım Programına Katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Obut Partisinin Ankara'da gerçekleştireceği "Aday Tanıtım Programı"na katılmak üzere Ankara'ya gitti.
Aday listesinin kesinleşmesinin ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Obut her fırsatta seçim bölgesi Batman'da toplumun her kesimi ile görüşmeler yapmakta destek ve önerilerini istemekte.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Ankara'daki aday tanıtım programına katılmak üzere Batman'dan Ankara'ya giden 1. Sıra Milletvekili Adayı Obut hareket etmeden önce yaptığı açıklamada; Batman'ın ve bölgenin sorunlarına vakıf biri olarak bu yola koyulduğunu söyledi.
"İŞSİZLİĞİ BİZ BİTİRİRİZ"
Bugün ülke siyasi yönden bir çıkmaza girmiştir ve hızla ekonomik çıkmaza doğru sürüklenmektedir diyen, CHP Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Mansur Obut; "13 yıldan bu yana Türkiye'yi yöneten siyasi irade ülkenin ve milletin taleplerine cevap veremez durumda. Halkın siyasette demokratik ve ekonomik yeni çözüm arzuladığı gerçeği ortada durmakta. Bu durumdan yola çıkarak partimizin bildirgesinde yer alan hedefleri gerçekleştirmek için CHP olarak ülkenin yönetimine talip olmaktayız. Genel Başkanımızın dediği gibi başta Kürt sorunu olmak üzere sorunları hep birlikte çözeceğiz, yoksullaşan orta ve dar gelirli vatandaşların ekonomik açıdan rahatlatılması için partimizin hedefleri olan; ülkenin yıllık ortalama büyüme hızı yüzde 6'ya çıkarılacak. İnsani gelişmişlik endeksinde Türkiye ilk 20'ye taşınacak. En az 1 milyon kişiye istihdam imkanı sağlanacak. İşsizlik yüzde 5'in altına indirilecek ve enflasyon yüzde 4'ün altına düşürülecek" diye konuştu.