CHP'li Akar: Genel Başkanımız Artık Başbakan'ın Sanal Gündem Oyunlarına Gelmiyor
Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde partililerle bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "Genel başkanımızı bir aydır takip ediyorsunuzdur, Başbakan'ın sanal gündem oyunlarına hiç gelmiyor."
Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde partililerle bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "Genel başkanımızı bir aydır takip ediyorsunuzdur, Başbakan'ın sanal gündem oyunlarına hiç gelmiyor. Başbakan kürtaj derken, genel başkanımız işsizlik ve terörden bahsediyor" dedi.
CHP Çayırova İlçe teşkilatının düzenlediği sabah kahvaltısına katılan Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, ülkenin her geçen gün kötüye gittiğine değinerek, Türkiye'nin ABD güdümünde, yönlendirilen bir başbakan tarafından yönetildiğini öne sürdü. Haydar Akar, "Türkiye sanal gündemlerin etkisindeyken, Meclis'ten kendi vekillerinin bile bilmediği yasa tasarıları geçiyor. AKP'li vekiller el kaldırıp, indirmekten başka birşey yapmıyor. İçler acısı bu durum ülkeyi her geçen gün karanlığa götürüyor" diye konuştu.
"BAŞBAKAN'IN YANINDA ÇOK İYİ PAZARLAMACILAR VAR"
Başbakan'ın iyice çığrından çıktığını söyleyen Akar, konuşmasına şöyle devam etti:
"Artık belaltı meseleleri konuşmaya başladı. Üç çocuk muhabbeti bitti, şimdi de kürtaja girdi. Kendisinin yanında çok iyi pazarlamacılar var. Halkın kafasını karıştırmak, ülkeyi sanal gündemlerle meşgul etmek için uzman bir kadro ile hareket ediyor. Diyanet İşleri Başkanı da çıkmış fetva yoluyla onu destekliyor."
"GENEL BAŞKANIMIZ BAŞBAKAN'IN SANAL POLİTİKALARINA GİRMİYOR"
Özeleştiride de bulunan Haydar Akar, "Artık Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın sanal politikalarına girmiyor. Genel başkanımız son 1 aydır Erdoğan'ın AKP grup toplantılarında sarf ettiği sözlere cevap verme gereği bile duymadı. Yani onun oluşturmak istediği kamuoyu gerginliğine izin vermedi. Artık hep böyle olacak. Başbakan kürtaj diyecek, Genel Başbakanımız Kılıçdaroğlu Türkiye'nin gerçek sorunları olan terör ve işsizlikten bahesedecek" diyerek sözlerini tamamladı. - Kocaeli/ Çayırova