Geleneksel Medya Futbol Turnuvasında Kuralar Çekildi

Son Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası'nca (ATO) gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Geleneksel Medya Futbol Turnuvası'nda kuralar çekildi.

Ankara Ticaret Odası'nca (ATO) gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Geleneksel Medya Futbol Turnuvası'nda kuralar çekildi.


ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki ASF Çalışma Ofisi'nde yapılan çekilişe, Odanın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ASF İcra Kurulu üyeleri ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileri katıldı.


Bezci, buradaki konuşmasında, son dönemlerde artan terör olayları nedeniyle festival kapsamında yapılması planlanan eğlenceye yönelik bazı etkinlikleri iptal ettiklerini açıkladı. Buna karşın, teröre prim vermemek için festivali iptal etmediklerini belirten Bezci, "Zaten terör kimse evinden çıkmasın, sokağa çıkmasın, alışveriş yapmasın istiyor. Bu festivali yapmamız lazım. Alışveriş festivalini belirlediğimiz tarihte yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.


Bezci, turnuvaya katılacak ekiplere de başarılar diledi.


ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan da festival bünyesinde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bazı kültürel ve sportif etkinlikler düzenlediklerini, Medya Futbol Turnuvası'nın da bunlardan biri olduğunu bildirdi.


Turnuva 28 Ağustos'ta başlayacak


Konuşmaların ardından, turnuvada karşılaşacak 32 takımın eşleştirildiği kura çekilişine geçildi. İlk kurayı ATO Başkanı Bezci çekti. Çekilişin ardından takımların temsilcilerine formaları teslim edildi. Tek maç eleme usulüyle yapılacak turnuva, 28 Ağustos'ta başlayacak.


Kura sonuçlarına göre eşleşen takımlar şöyle:


TRT Ankara Radyosu - Vahdet Gazetesi


Kanal 7 - Kon TV


Polis Radyosu - ATV


Kanal D - SGK TV


Anadolu Ajansı - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Bülteni


Star Gazetesi - Habertürk TV


Akit Gazetesi - Milliyet Gazetesi


Haber Evet - Milli Gazete


-TRT - Hürriyet Gazetesi


Show TV - Radikal Gazetesi


Zaman Gazetesi - Aşk FM


Sabah Gazetesi - Habertürk Gazetesi


Fox TV - Beyaz Gazete


A Haber - Anadolu Gazetesi


Diyanet TV – Kanal 24


Kanal B - TV Net

Kaynak: AA