Gökhan Töre: "F..k Off" Dedim

Son Güncelleme:

Beşiktaşlı Gökhan Töre, Erciyesspor maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili "Rakip hocaya İngilizce 'F..k off' yani sen kendi işine bak dedim; ama yanlış anlaşıldı." dedi.

Beşiktaş'ın deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ikinci yarısında 4. hakem Mehmet Metin'e küfür ettiği için kırmızı kart gören Gökhan Töre, hakeme "F..k off dedim ama küfür amaçlı söylemedim" dedi.

"BU SÖZ BENİM AĞZIMDAN ÇIKTI AMA..."

Habertürk'te yer alan iddiaya göre; Soyunma odasında arkadaşlarıyla konuşan Gökhan, ağzından çıkan küfrü doğrularken, "Evet, bu söz benim ağzımdan çıktı. Almanya'da büyüdüm, İngiltere'de futbol oynadım. Sürekli kullandığımız bir kelime. Ağız alışkanlığım. Orada 'Hadi oradan ya' demek istedim ama ağzımdan 'f..k off' çıktı. Hakeme küfür amaçlı söylemedim. Bundan dolayı atılmak bana koyuyor" ifadelerini kullandı.

"KÜFÜR ETMEDİM"

NTV Spor'da yer alan habere göre; Maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşları ile pozisyonu değerlendiren Gökhan, rakip takımının yardımcı antrenörü ile aralarında dialog yaşadıklarını belirtti. Kısa süren tartışmanın ardından antrönere İngilizce "Sen kendi işine bak" dediğini vurgulayan genç oyuncu, hakemin bu durumu yanlış anladığını ve kendisine kırmızı kart gösterdiğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com